Saturday, July 15, 2017

Why I need my blog


Assalamualaikummm...


Lamaa tak buat simple pudding ni.. sebelum pregnant hasha selalu buat.. resepi try n error.. campak2

Evaporated milk, cocoa powder, gelatine, sugar, oreo

beberapa kali percubaan utk dapatkan ratio yg betul. Bila dah berjaya tu, duk ulang-ulang buat. Bila ada tetamu, ni laa yg dihidang.



Bila pregnant, memang tak masuk dapur. Resepi ada tulis kat handphone lama. Tukar hp, resepi pon hilang ๐Ÿ˜ข

Sekarang dah tak ingat ratio gelatin to milk to sugar.. sob sob.. how i wish i update blog blog masa buat dessert ni. 

Lepas ni kene rajin update blog bila cuba resepi baru.

๐Ÿ’—๐Ÿ’—๐Ÿ’—๐Ÿ’—

Tun adalah pengedar Shaklee berdaftar (SID: 1261295). Boleh wasap 019-932-1450 (klik wasap) untuk sebarang pertanyaan.

Kalau nak beli apa-apa produk Shaklee tanpa orang tengah, boleh klik gambar di bawah ๐Ÿ˜„ pembelian melalui debit/kredit card.

https://www.shaklee2u.com.my/widget/widget_agreement.php?session_id=&enc_widget_id=fe1fa775d818957a76304c35e1939355

2 comments:

Wani Sukarno said...

Lama x singgah blog tun.. semalam tengok jadi responsive blog nak komen pon sebab kotak komen x dee.. sedap dessert simple mcm ni

HeNRieTTa JoSe said...

nampak sedap pudding tu....